Gordon van Veelen | Boeken. Artikelen. Bijbelstudies.

Stichting ‘Delina’

Peniscolabalkon94logokleinStichting ‘Delina’
De stichting “Delina” is in de eerste plaats opgericht  om de opbrengsten van het boek “Delina” ter beschikking te stellen voor zendingsactiviteiten. Sedert de begintijd (2006) heb ik inmiddels meerdere boeken geschreven. Deze boeken worden gratis weggegeven, met het verzoek een gift te doen op Stichting Delina. Niet alle ontvangers van onze boeken doen ook daadwerkelijk een gift.

Publicatieverplichting 2013 (PDF)

Publicatieverplichting 2014 (PDF)

publicatieverplichting 2015 (PDF)

Publicatieverplichting 2016 (PDF)

Publicatieverplichting 2017 (PDF)

Publicatieverplichting 2018 (PDF)

Publicatie verplichting 2019 (PDF)

Pubicatie verplichting 2020 (PDF)

De stichting ‘Delina’ is ANBI goedgekeurd. Giften aan de stichting zijn daarom aftrekbaar. Het bankrekeningnummer van de stichting is IBAN: NL73ABNA0591883449. U kunt ook een donatie doen via Paypal.

JB Inflatable BV Meppel hoofdsponsor "Delina"

JB Inflatable BV Meppel
hoofdsponsor “Delina”

 Op dit moment komen de  inkomsten voornamelijk uit giften vanwege het ter beschikking stellen van de boeken en luisterboeken (‘Verhalen van een Beminde’ en ‘Zij zullen als koningen heersen’).

De grootste uitgavenpost is op dit moment het maandelijks support voor de Surinaamse evangelist Sudesh Chauthi, die de zorg heeft voor 4 pionier gemeenten van ‘Inheemsen’ (Indianen).

Daarnaast geeft Delina een maandelijkse ondesteuning aan Cristina Minculescu . Cristina is psychologe en director van de HealingRooms Oradea. Naast haar werk voor de HealingRooms in Roemenië, is Cristina betrokken bij de rehabilitatie van vrouwen, die het slachtoffer zijn van human trafficking. Speciaal voor deze vrouwen heeft ze een werkgelegenheids project opgezet:  https://www.facebook.com/Jewel-express-your-beauty-139537629743098/

Voor internationale overboekingen:  ABN Bank Netherlands; BIC: ABNANL2A   ;  IBAN: NL73ABNA0591883449

Cristina Minculescu (L) met haar Estlandse vertaalster Mari Vahermägi in Nomme (Tallinn, Estland)

Cristina Minculescu (L) met haar Estlandse vertaalster Mari Vahermägi in de baptistengemeente van Nomme, Tallinn, Estland (07-12-2013)

 

In Suriname is  de bouw van een eenvoudig kerkje in Wit Santi voltooid.  Het plaatsje ligt vlakbij de luchthaven. De bevolking bestaat voornamelijk uit ‘Inheemsen’ (Indianen)

Nu is er dus een kerkje, in feite niet meer dat een eenvoudige overkapping. Meer is bij de hoge temperaturen in Suriname niet nodig. De kosten werden gedragen door onze hoofdsponsor JB inflatebles. De foto’s zijn in de avonduren gemaakt, wanneer we onze diensten daar houden. Binnenkort zal in plaats van dit tijdelijk onderkomen iets groters worden gerealiseerd

P1030691f

 

Pikin Saron. De kerk is bijna klaar. Alleen de ramen en deuren moeten nog geplaatst worden

Pikin Saron. De kerk is bijna klaar. Alleen de ramen en deuren moeten nog geplaatst worden. Een deel van het geld is gedoneerd door JB Inflatables uit Meppel

De Isuzu Bighorn, die we gebruiken op slchte wegen en in het regenseizoen. Schenking van Stichting "Delina" Met Ashna, Gordon en Sudesh

De Isuzu Bighorn, die we gebruiken op slechte wegen en in het regenseizoen. Schenking van Stichting “Delina”
Met Ashna, Gordon en Sudesh

 

 

Het kerkje in Grankreek van gemeente Taumuzi Auran (Gods Woord), betaald door Stichting "Delina"

Het kerkje in Grankreek van gemeente Taumuzi Auran (Gods Woord), betaald door Stichting “Delina”

 

Our Ugandese colleague and organizer, with his brand new 100cc motorcycle, sponsored by JB inflatables

Our Ugandese colleague and organizer Ronnie Kiyingi, with his brand new 100cc motorcycle, sponsored by JB inflatables

Theme Design by devolux.nh2.me