Gordon van Veelen | Boeken. Artikelen. Bijbelstudies.

Boeken

 

In de afgelopen jaren heb ik verschillende boeken of delen van boeken geschreven.

Het meeste daarvan is gepubliceerd in de serie  ‘Studiebijbel’, vroeger uitgegeven door ‘In de Ruimte”, tegenwoordig door het ‘Centrum voor Bijbelonderzoek’. Een ander deel is gepubliceerd in de E.O series ‘Bijbel en Praktijk’ en ‘Bijbel en Exegese’.  Deze uitgaven vindt u niet op deze website.

Op deze site vindt u een aantal ‘Online boeken’ en een paar nieuwe uitgaven, zowel in gedrukte versie als in de vorm van een luisterboek

‘Verhalen van een beminde’, een autobiografisch boek vol troost en humor

‘Verhalen van een Beminde II’, Op weg naar de bestemming, Het vervolg op Verhalen van een Beminde (1), een boek vol met avontuur en ontroerende ontmoetingen

‘Zij zullen als koningen heersen’, een volledig herschreven versie van een eerdere publicatie met dezelfde naam

‘Over de gave van profetie en hoe de stem van God te verstaan, een praktische handleiding over het ontvangen van- en omgaan met de gaven van openbaring. Het gaat hier om een nog niet uitgegeven tekstversie (doc). Het is de bedoeling deze na de correctiefase in gedrukte vorm uit te geven.

De boekje is het resultaat van jarenlange ervaring met de gaven van de Heilige Geest. Ik bespreek onder andere het probleem van ‘zielsmatige beïnvloeding van profetische woorden’  en de beperkingen van ons persoonlijk ‘profetisch mandaat’. Het boekje is inmiddels uitgegeven in het Hongaars, Fins, Roemeens, Estisch, Lets, Russisch, terwijl aan de Duitse versie wordt gewerkt.  De Engelse tekstversie vindt u op de pagina ‘International’.

 

Theme Design by devolux.nh2.me